A folyamatban inaktivitás miatt hamarosan időtúllépés jelentkezik. Kattintson az OK gombra, ha szeretné, hogy ideje további 120 perccel meghosszabbodjon.
A műanyag (HDPE) edények ideálisak az ömlesztett és a szilárd anyagok, élelmiszerek, stb. szállítására és tárolására.
Alkalmas élelmiszeriparban, vegyiparban és gyógyszeriparban.
A tartályok három fogantyúval rendelkeznek: kettő az edények hordozására egy a tartalma kitöltésére.
Az edények negyed elfordítással is zárhatók és nyithatók, biztonsági nyomógombbal.
Rakásolható, vízálló kivitel.
A töltet maximális hőmérséklete 70°C, az edény hőmérséklete a lezárás és tárolás előtt max. 30 °C.
Tanúsítvánnyal élelmiszerekkel történő érintkezésre.
UN-tanúsítvány a szilárd anyagokra.
Szilárd anyagok ENSZ jelölése:
Az így jelölt termék tanúsított, és megfelel a veszélyes anyagok csomagolására és szállítására vonatkozó nemzetközi előírásoknak. Az ENSZ jelölés meghatározza a csomagolás típusát, melyben a veszélyes szilárd anyagok szállíthatók, illetve azok tulajdonságait és felhasználását.
HACCP:
A Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok rendszere (HACCP) az élelmiszergyártás egyik alapvető eszköze az élelmiszerbiztonságot veszélyeztető kockázatok hatékony megelőzésére. A HACCP rendszer létrehozása és bevezetése minden élelmiszeripari piaci szereplőnél kötelező az Európai Parlament és a Tanács 852/2004/EK rendelete alapján (2004. április 29.) az élelmiszer-higiéniáról. A HACCP tanúsítvány a bevezetett HACCP rendszer működőképességének és hatékonyságának bizonyítható igazolása.
A műanyag (HDPE) edények ideálisak az ömlesztett és a szilárd anyagok, élelmiszerek, stb. szállítására és tárolására.
Alkalmas élelmiszeriparban, vegyiparban és gyógyszeriparban.
A tartályok három fogantyúval rendelkeznek: kettő az edények hordozására egy a tartalma kitöltésére.
Az edények negyed elfordítással is zárhatók és nyithatók, biztonsági nyomógombbal.
Rakásolható, vízálló kivitel.
A töltet maximális hőmérséklete 70°C, az edény hőmérséklete a lezárás és tárolás előtt max. 30 °C.
Tanúsítvánnyal élelmiszerekkel történő érintkezésre.
UN-tanúsítvány a szilárd anyagokra.
Szilárd anyagok ENSZ jelölése:
Az így jelölt termék tanúsított, és megfelel a veszélyes anyagok csomagolására és szállítására vonatkozó nemzetközi előírásoknak. Az ENSZ jelölés meghatározza a csomagolás típusát, melyben a veszélyes szilárd anyagok szállíthatók, illetve azok tulajdonságait és felhasználását.
HACCP:
A Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok rendszere (HACCP) az élelmiszergyártás egyik alapvető eszköze az élelmiszerbiztonságot veszélyeztető kockázatok hatékony megelőzésére. A HACCP rendszer létrehozása és bevezetése minden élelmiszeripari piaci szereplőnél kötelező az Európai Parlament és a Tanács 852/2004/EK rendelete alapján (2004. április 29.) az élelmiszer-higiéniáról. A HACCP tanúsítvány a bevezetett HACCP rendszer működőképességének és hatékonyságának bizonyítható igazolása.
A műanyag (HDPE) edények ideálisak az ömlesztett és a szilárd anyagok, élelmiszerek, stb. szállítására és tárolására.
Alkalmas élelmiszeriparban, vegyiparban és gyógyszeriparban.
A tartályok három fogantyúval rendelkeznek: kettő az edények hordozására egy a tartalma kitöltésére.
Az edények negyed elfordítással is zárhatók és nyithatók, biztonsági nyomógombbal.
Rakásolható, vízálló kivitel.
A töltet maximális hőmérséklete 70°C, az edény hőmérséklete a lezárás és tárolás előtt max. 30 °C.
Tanúsítvánnyal élelmiszerekkel történő érintkezésre.
UN-tanúsítvány a szilárd anyagokra.
Szilárd anyagok ENSZ jelölése:
Az így jelölt termék tanúsított, és megfelel a veszélyes anyagok csomagolására és szállítására vonatkozó nemzetközi előírásoknak. Az ENSZ jelölés meghatározza a csomagolás típusát, melyben a veszélyes szilárd anyagok szállíthatók, illetve azok tulajdonságait és felhasználását.
HACCP:
A Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok rendszere (HACCP) az élelmiszergyártás egyik alapvető eszköze az élelmiszerbiztonságot veszélyeztető kockázatok hatékony megelőzésére. A HACCP rendszer létrehozása és bevezetése minden élelmiszeripari piaci szereplőnél kötelező az Európai Parlament és a Tanács 852/2004/EK rendelete alapján (2004. április 29.) az élelmiszer-higiéniáról. A HACCP tanúsítvány a bevezetett HACCP rendszer működőképességének és hatékonyságának bizonyítható igazolása.