A folyamatban inaktivitás miatt hamarosan időtúllépés jelentkezik. Kattintson az OK gombra, ha szeretné, hogy ideje további 120 perccel meghosszabbodjon.
X

Forgatáshoz klikkeljen és húzza <->





- Akár 10 év garancia
- Ingyenes kiszállítás szerződéses partnereinknek
- Személyre szabott árajánlat 24 órán belül
- Technikai tanácsadás
Válassza ki a 3 modellek közül ebből a sorozatból

- Kesztyű mérete
- 8
- Hossz (cm)
- 36 cm
- Termék neve
- Nitril kesztyű Ansell AlphaTec® 58-535
- Márka
- Ansell
- Egység
- készlet
- Katalógusoldal megtekintése
- 1999
- Anyag
- Nitril
- Szín
- Zöld/szürke
- EN-szabvány
- EN 1149-5
- Védelem típusa
- vegyszerekre
- Bélés anyaga
- Nejlon
- Párok száma
- 6
- EN 374-3 szabvány
- JKL
- EN 388 szabvány
- 3132A
- Egyszeri felhasználásra
- nincs
- Élelmiszeripari felhasználásra
- igen
- EN 374-1 szabvány
- igen
- EN 374-2 szabvány
- igen
- CE
- igen
- EN 420 szabvány
- igen

- Kesztyű mérete
- 9
- Hossz (cm)
- 36 cm
- Termék neve
- Nitril kesztyű Ansell AlphaTec® 58-535
- Márka
- Ansell
- Egység
- készlet
- Katalógusoldal megtekintése
- 1999
- Anyag
- Nitril
- Szín
- Zöld/szürke
- EN-szabvány
- EN 1149-5
- Védelem típusa
- vegyszerekre
- Bélés anyaga
- Nejlon
- Párok száma
- 6
- EN 374-3 szabvány
- JKL
- EN 388 szabvány
- 3132A
- Egyszeri felhasználásra
- nincs
- Élelmiszeripari felhasználásra
- igen
- EN 374-1 szabvány
- igen
- EN 374-2 szabvány
- igen
- CE
- igen
- EN 420 szabvány
- igen

- Kesztyű mérete
- 10
- Hossz (cm)
- 35.6 cm
- Termék neve
- Nitril kesztyű Ansell AlphaTec® 58-535
- Márka
- Ansell
- Egység
- készlet
- Katalógusoldal megtekintése
- 1999
- Anyag
- Nitril
- Szín
- Zöld/szürke
- EN-szabvány
- EN 1149-5
- Védelem típusa
- vegyszerekre
- Bélés anyaga
- Nejlon
- Párok száma
- 6
- EN 374-3 szabvány
- JKL
- EN 388 szabvány
- 3132A
- Egyszeri felhasználásra
- nincs
- Élelmiszeripari felhasználásra
- igen
- EN 374-1 szabvány
- igen
- EN 374-2 szabvány
- igen
- CE
- igen
- EN 420 szabvány
- igen

Véleményeink hitelesek és megbízhatóak. Ha többet szeretne megtudni a vélemények ellenőrzési eljárásairól, kattintson ide.